johnny

JWood med sensasjonelt comeback på Odel Tour

Johnny Sandåker, bedre kjent som Johnny Wood, la opp som profesjonell golfer for 4 år siden. Nå vil han tilbake på banen, og den ferskeste uttalelsen vekker oppsikt.

Johnny Sandåker (44) er blant de mer kontroversielle idrettsutøverne verden har sett, med blant annet en velkjent episode der han snurrer 360 grader da han svingte kølla si i Kragerø. Han ble også kalt for «the most impatient man on odel tour» i FHM, og det er ikke uten grunn.
Han la nemlig opp som golfspiller på grunn av broren. Den mindre kjente broren, Karsten Sandåker, som også er en del av Odel Tour, hadde nemig en pre-rutine som ble klokket inn på ca to minutter i 2016.

– Det var et sant helvette. Den mannen var så treg at jeg gadd faen ikke mer. Jeg husker en gang vi skulle spille 18 hull en fredag formiddag. Vi slo ut rett etter frokost og likevel kom jeg for sent til spillejobben min på Madam Reiersen. På lørdagen.

Kaller begge køllene «wooden»
JWood ga i 2017 ut selvbiografien «Ei kølle til besvær» der han beskriver hvordan livet har vært både på og utenfor banen. Wooden til Johnny har skaffet ham mange lang slag, mange skjeve slag og mange katastrofale slag. I tillegg har den andre wooden hans skaffet ham et helt scorekort med unger.

Ingen skolegutt som broren, med andre ord.

Krever sin spillerett i NAV-ligaen
I en rykende fersk video på hans egen Instagram viser JWood at han fortsatt har hurtige og harde slag inne. Eksgolferen hamrer løs så torva fyker. I videoen som nå er slettet fra hans Instagramkonto er det tydelig å se at han fortsatt er fryktelig ustabil.

– Jeg har trent og jeg har prøvd å komme meg tilbake på banen. Jeg tror jeg kommer til å delta på en eller to turneringer i år, for så å komme i form til Odel Tour 2021, sa JWood på Instagram ifølge flere medier.

På spørsmål om hva slags turneringer dette vil være, svarer stjerna dette:

– Det vil jeg ikke uttale meg om, men jeg skal i hvert fall delta på en veldedighetsturnering, tjene litt penger, hjelpe noen hjemløse og svinge kølla gratis på et eldresenter eller to i nærheten av Arendal, sier han.

Blir i NAV hele året
Odel Tour kan herved bekrefte at Johnny Sandåker er klar for Odel Tour 2020, siden han er en av grunnleggerne av Odel Tour. Alle spillerne som deltok i 2016 fikk fem års spillerett. Dermed er dette siste året på Odel Tour før han eventuelt måtte ha søkt om nytt medlemskap.

– Jeg gleder meg noe helt enormt. Selv om jeg kanskje bare får spilt ên turnering i år, så skal jeg love at Karsten skal psykes ut etter alle kunstens regler. Jeg håper i tillegg jeg blir trukket i flight med Kennneth. Jeg er nemlig i ganske dårlig form selv, så det hadde vært behagelig å gå i flight med en som sliter mer enn meg.

Avslutningsvis hilser han til alle medlemmene på Odel Tour (med unntak av Karsten) og sier at han garanterer ikke blir å se i Haribo under noen omstendigheter.

Det tror vi på.