Odel2020

Slik blir Odel Tour 2020

Åpningsturnering Bjaavann 5.april:

De 6 beste -> Mesterligaen
7-12 -> Hariboligaen
13-18 -> Navligaen
NB! Morgendagens turnering teller direkte inn i den ligaen man havner. Eks.  blir man nummer 8 i morgen, så havner man i Hariboligaen og tar med seg en andreplass i der og 8 poeng.

Poengsystem i løpet av 12 turneringer avgjør antall slag tildelt før THE TOUR CHAMPIONSHIP skal avgjøre vinneren av ODEL TOUR 2020. Denne turneringen er på Nes og er over 36 hull en lørdag i slutten av september.
Den med flest Odelpoeng etter 12 runder starter på E. Nummer to på lista starter med +1 osv. Den som ligger sist må altså belage seg på å starte på +18, men har likevel mulighet til å vinne Odel Tour 2020.

Poengsystemet per turnering er som følger:

MESTERLIGAEN:
1.plass = 15 poeng
2.plass = 12 poeng
3.plass = 9 poeng
4.plass = 6 poeng
5.plass = 3 poeng
6.plass = 0 poeng

HARIBOLIGAEN:
1.plass = 10 poeng
2.plass = 8 poeng
3.plass = 6 poeng
4.plass = 4 poeng
5.plass = 2 poeng
6.plass = 0 poeng

NAVNLIGAEN:
1.plass = 5 poeng
2.plass = 4 poeng
3.plass = 3 poeng
4.plass = 2 poeng
5.plass = 1 poeng
6.plass = 0 poeng

NB! De tre nye, Per Gunvald, Trygve og Kristian havner automatisk i NAVLIGAEN og starter alle med 1.poeng hver etter åpningsturneringen.

Vinneren av en enkel Odelturnering får i tillegg +3 poeng uavhengig av liga.

Etter 4 turneringer er spilt vil de to med minst poeng i MESTERLIGAEN OG HARIBOLIGAEN rykke ned en divisjon. De to beste i NAVLIGAEN OG HARIBOLIGAEN vil rykke opp. Ved poenglikhet vil den med lavest handicap rykke opp. Er det fremdeles likt, vil det avgjøres med et slag ludo.

Når 4 turneringer er ferdigspilt vil divisjonene nullstille poengene og alle starte på scratch. Poengene man har fått i løpet av disse turneringen blir likevel ikke borte, de blir bare overført til ODELPOENG og inn i hovedtabellen over alle spillerne i kappløpet om å skaffe seg best mulig utgangspunkt før THE TOUR CHAMPIONSHIP!!

mvh Genralen og Obesten.

NB! ALLE TABELLER OG ODELPOENG VIL I ÅR GARANTERT BLI OPPDATERT SAMME KVELD SOM TURNERINGEN ER BLITT SPILT.