Rougheste Challenge ever!

1899
Det brygger opp til en helg med høy kølleføring, verbale voldtekter og minimalt med empati og folkeskikk. WELCOME TO THE CHALLENGE!

Når klokken slår ettermiddag fredag, står hele verdenseliten i Odel Tour klare for å kjempe om årets største triumf på vakre Kragerø Golfpark.

Fjorårsvinner og innehaver av «The blue jacket», Andreas Frivold, er sulteforet på suksess i 2017. Han kommer til å selge seg dyrt i jakten på en ny seier i den prestisjetunge «1899 Odel National Challenge». MEN for en ulveflokk som står klare for å glefse i seg Andykjøtt, fireballs og provisorisk. Det lukter blod i Telemark denne helgen.

Men hvem kan slå Andy Night? Mange. Faktisk skremmende mange. For årets siste major har samlet hele feltet fra Grimstad i vest til Nes i øst. Alle vil vinne og de aller fleste har en overdreven tro på seg selv. Golfmagasinet «Køllebladet» har ranket Andreas Frivold, selve Stabbestadkongen, helt nede på femteplass i sin uoffisielle rangering av årets favoritter. Varmblodstraveren «Stabbestadkongen» er selvsagt helt uenig.
– Jeg er favoritt. Svingen har aldri vært bedre. Fuck off!

Jevnere enn noen gang
Karsten Sandåker er sammen med nykommer Odd Arne Eliassen favoritt. Karsten som i fjor vant hele Odel Tour sammenlagt, har også i år vist at han er å regne med. Selv om han har få venner blant spillerne, publikum og presse, har den usympatiske golfspilleren fra Arendal planer om å bevise at han er kongen av Odel. Bak han lusker den topptrente «Åddis» i buskene. «Jukse-rektoren» som han kalles i de indre bygder, har spilt fantastisk golf gjennom hele 2017. Han blir den største favoritten ved siden av Sandbunker. Han har den perfekte sving og gjør veldig få feil.

Men det slutter ikke her.

Thomas «Toget» Pain-in-the-Aspen har med sine mange triumfer i 2017 bevist at storfavorittene og fjorårsvinneren bør passen seg. I tillegg til Aspen, har en annen nykommer bestemt seg for å gjør livet surt for alle rundt seg. «Doktor Duve», som elsker å hamre kølla i ondulerte terreng, mener at Kragerø er perfekt match.
– Jeg elsker å skru ballen og her i Kragerø har banen store kurver. Akkurat slik jeg elsker. Det blir atten deilige hull hvis ikke hr. Braastad vil det annerledes.

Skulle en annen enn de nevnte ovenfor vinner årets siste major, har hovedsponsor Odel Bryggeri bestemt seg for å produsere en helt ny leskedrikk til 2018. Brygget vil få navnet «Out-Cider» hvis dette skjer. Hvis generalen selv vinner vil brygget hete «Om-Cider». Vinner Karsten Sandåker vil brygget hete «Eplepiss fra råtne epler»

FØLG HELE TURNERINGEN LIVE HER

Lykke til! Vi golfes.
Mvh General Bubba