Tidenes første LIVSTIDSMEDLEMSKAP er et faktum

Fredag 14. juli 2017 klokken 12:07 fikk Odelfelleskapet oppleve at Karsten Sandåker tok sin 20.(!) seier på Odel Touren. Dermed er han den første personen som har spilt seg til evig medlemskap på Odel Tour.
– Jeg hadde faktisk trodd dette skulle skje før, uttalte Sandåker på sitt sedvanlige ydmyke vis etter at den historiske bragden var et faktum.

karsten20

Høflig og lavmælt applaus møtte Karsten da han hullet ut på åttifem slag fredag formiddag. Jens Henrik Vartdal holdt på å ødelegge Sandbunkers store dag, men endte til slutt tre slag bak.
– Så jævlig deilig at Jens dreit seg ut på hull fire. Da kom knyttneven. Ingen kan slå meg resten av sesongen nå tror jeg. Jeg er i kalasform og kunne fort sett 70-tallet i dag hvis ikke Øyvind hadde vært så sur. Nå skal jeg på Madammen og drikke meg full. Så skal jeg hjem å finne frem den sorte jakka jeg vant i fjor og legge meg i teltet jeg har slått opp i hagen. Må lade skikkelig opp til tirsdagens Major. Da skal jeg bevise at jeg er best. Igjen.

En annen person som holdt på å stikke kjeppen i hjulene på golftralle til Sandbunker, var Thomas «Toget» Aspen. Han holdt lenge følge med legende, men plutselig forsvant han på hull 13. Ingen har noensinne sett ham igjen. Ryktene sier at han fortsatt er der ute og nærmer seg hull 14. Vi følger livescoren nøye, for hvis han rekker å spille seg ferdig før mandags morgen, så må kanskje historien skrives om.

Til tirsdag er det duket for årets andre Major. Odel Classic. Da skal den sorte jakke forhåpentligvis bytte eier og Sandbunker må vende tilbake i teltet kun iført den sorte bokseren.

black boxer

NavnSeire på Odel Tour
Karsten Sandåker33
Odd Arne Eliassen22
Andreas Frivold6
Øyvind Vågsnes4
Thomas Aspen4
Duc Minh Nham2
Svein Olaf Olsbu2
Jens Henrik Vartdal1
Eljar Rol1

ODEL TOUR 2017 - Stillingen etter 18 runder

 NavnOdel-
poeng
 
1Karsten Sandåker7550
2Odd Arne Eliassen5400
3Andreas Frivold2407red_down
4Thomas Aspen2308green_up
5Kenneth Gundersen1694red_down
6Svein Olaf Olsbu1520green_up
7Sverre Knutsen1276red_down
8Duc Minh Nham1248green_up
9Øyvind Vågsnes1217green_up
10Jens Henrik Vartdal927green_up
11Frode Fugelsnes68
12Robert Smådal33

Odel Tour ønsker alle lykke til! Vi golfes.