Fire dager til historisk turnering

odel pro caddie

– Det er bare helt magisk. Tenk at jeg vant konkurransen! Er tom for ord. At noe sånt kan skje med en ussel banemann, det hadde jeg aldri trodd. Takk til Odel Tour og Eurosport for at jeg får oppleve dette. Tenk at jeg får gå caddie for mitt største idol. Heeelt sjukt.

I et samarbeid mellom Odel Tour og Eurosport Norge, ble det i forrige uke lansert en caddie-konkurranse, der vinneren fikk gå caddie for den spilleren på Odel Tour som trengte det mest. Odelstyret var for første gang enstemmig. At det klaffet så godt at denne spilleren også tilfeldigvis er idolet til Morten Røer Henriksen kunne ikke vært bedre.

Flere overraskelser
Men det slutter ikke her. I etterkant av stuntet til Odel Tour har det dukket opp en ny caddie. Geir Tungesvik har sagt seg villig til å gå caddie for en annen spiller under Odel Pro. Hvem dette blir avgjøres på en litt spesiell måte.

– Jeg ønsker at spillerne skal sende inn en søknad om hvorfor nettopp DU ønsker deg caddie til søndag. Jeg vil motta begrunnelsene anonymt fra Odelgeneralen og deretter sette meg ned å plukke ut den personen jeg synes fortjener det mest.

Hvordan få egen caddie?
Send inn din begrunnelse til hubbabubba@odelbryggeri.com senest kl 21:00 onsdag 31.mai

Opp gjennom historien er det ikke bare Odel Tour som har hatt spesielle opplevelser med caddier. Vi tar oss tid til et lite dypdykk rundt om i verden.

Caddie og kjæreste
Marianne Skarpnord «topper laget» til OL-debuten i fjor sommer, da hun hentet inn kjæresten Richard Green som caddie.

– Det er bare for denne uken, uttalte Marianne til «Odel Teetime» den gang. – Morten og Geir bør nok forvente at de kun er midlertidige løsninger, sier hun og blunker flørtene til vår reporter mens hun deretter stirrer ned i bakken og skraper forsiktig med skoen og lager et lite hjerte i grusen på parkeringsplassen på Nes. – Odel ass, sier hun lavmælt mens hun rødmer forsiktig og ber om en god klem av reporteren. – Liker de rosa lissene dine forresten.

«Stjal» caddien til Tiger
I 2011 fikk Adam Scott stor oppmerksomhet før US Open da han lånte caddien til Tiger Woods. Men det var bare en midlertidig løsning. Williams var ledig, siden Woods var ute med skade.

– Det var et veldig artig stunt den gang, men det som når skjer på Odel Touren er banebrytende og fortjener mye mer oppmerksomhet. Utrolig spennende tider for Odel, sier Scott i en lang kommentar da vi treffer han på rangen bare få dager før Odel Pro.
– Banemannen Morten som caddie! Hahaha. Håper ikke han driter seg ut, mumler Scott mens han rister på hodet ber om autografen til vår utsendte reporter. – Liker den rosa capsen din forresten.

Sparket caddien
Den australske golfspilleren Robert Allenby hadde en bisarr runde på golfbanen i 2015. Torsdagen under Canadian Open sparket han like greit sin egen caddie underveis på førsterunden. Det var andre gang på åtte år at Allenbys caddie har forlatt jobben midt i en runde.

– Du kan hilse og si til Morten og Geir at dette ikke er en lek. De virker litt snodige begge to, så blir overrasket hvis jeg treffer på dem på hull 18 under Odel Pro til søndag. Jeg skal uansett heie på alle, bortsett fra han Karston Sandaka. Han liker jeg ikke, brumler Allenby mens han haster videre. – Liker at du spiller med rosa baller forresten, roper han til vår reporter i det han forsvinner ned på korthullsbanen.

Caddie under Odel Pro?
Blir det avgjørende for utfallet til søndag om man har caddie eller ikke, det får vi først svar på om litt over fire dager. Det blir uansett spennende å se hvem som «vinner» Geir som caddie. Dette avgjøres i kveld kl 21. Vi golfes.