«Lokomotivet» Thomas vant Odel-debuten: – Har ventet på dette øyeblikket hele livet

Lokomotivet Thomas

Kjørte over alle
Det var knyttet stor spenning til Odel-debuten Thomas Aspen onsdag ettermiddag norsk tid. Og debuten i Odel, arenaen for verdens ypperste elite i golf, kunne ikke gått stort bedre.

Nordmannen vant på imponerende 40 slag mot nestemann på lista, Hubba Bubba (46).
– Jeg er meget imponert over Thomas i dag. Kommer inn som ny på touren og bare tuter forbi alle første gang ut. Merker allerede nå at han kan bli en «Pain in the Aspen» resten av sesongen. Angere på at vi stemte han inn i Odel-Touren, ellers hadde jeg vunnet min første turnering noensinne. Møkkamann.

– Jeg føler meg helt fantastisk – det er helt rått! Jeg har fått vist at jeg tilhører verdenstoppen, sier Aspen i det han løfter kølla i ekstase etter siste putt for dagen.

Historisk
Bare én nordmann har tidligere vunnet i debuten på Odel-touren. Det var det Karsten Sandåker som gjorde i sin suverene 2016 sesong. I dag måtte han finne seg i å komme i skyggen av nykommer Aspen. Karsten endte på 48 slag og delte tredjeplassen med en annen nykommer, nemlig den meget hyggelig Odd Arne «Oddis» Eliassen. Mannen som bor en Bubba-pitch fra Nes. – Karsten er oppskrytt og usympatisk. Godt å se at en av oss nykommere setter skapet på plass. Dette var de siste ordene «Oddis» sa før han ga Karsten fingeren og dro hjem.

Den siste nykommeren i feltet var Sverre Knutsen. Han klarte aldri å dominere dagens konkurranse, men kan fort bli en mann å regne med i kampen om en topp 10 plassering i årets tour. Han får trolig hard kamp av Kenneth Gundersen, mannen som synes par-3-hull burde vært forbudt ved lov.

Neste turnering er selveste Masters søndag 7. mai. Vi håper regjerende mester, Andreas Frivold, den stolte eier av den grønne jakka, hever seg noen hakk fra dagens prestasjoner. Vi er faktisk fremdeles usikre på om han er ankommet klubbhuset. Komplekset lever.

Vi golfes.

Mvh Hubba Bubba